Autófóliázás

Az autófóliázás előnyei szinte Mindenki számára ismertek.Az üvegfelületek fóliázásával jelentős hővédelmet érhetünk el.Hiába megy a klímaberendezés,ha az ablakon keresztül éget a nap.Sokszor lényeges a betekintésvédelem,autófóliákkal elérhetjük ,hogy ne lássanak be autónk utasterébe,ezzel megakadályozhatjuk hogy autónkat feltörjék.
Egy autófóliázó cégnél az egyik legfontosabb szempont a minőségi munka, óvakodjuk a gyanúsan olcsó ,1-5 év tapasztalattal rendelkező fóliázó cégektől.A Starfolia Autó és Épületüveg fóliázás magyar magántulajdonú vállalkozás, amely 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az autók és épületületek fóliázása területén.

Minden esetben minőségi munkát,por és buborékmentes fóliázást készítünk ügyfeleink részére.Minden fóliázás után hivatalos műbizonylatot és engedélyszámot adunk.

Skyfol NR

Színezett fóliasorozat belátásvédelemre

Festékkel színezett fóliasorozat,csekély hővédelemmel rendelkezik,a felhasználási területe inkább a sötétítés vagy tuning,mint a hővédelem.Alacsony árkategóriájú,mindenki számára elérhető fóliasorozat.Hosszú távon sem fakul,lilul mint a régebbi festett autófóliák.

Garancia: 5 év

Fényáteresztés: 5,20,35,50%

Skyfol NR PRO

Színezett fóliasorozat tartós belátásvédelemre

Mélyszínezett fóliasorozat,30% hővédelemmel rendelkezik,a felhasználási területe inkább a sötétítés vagy tuning,mint a hővédelem.Alacsony árkategóriájú,mindenki számára elérhető fóliasorozat.Hosszú távon sem fakul,lilul mint a régebbi festett autófóliák.

Garancia: 5 év

Fényáteresztés: 5,20,35,50%

Skyfol HP

Klasszikus színezett-fémezett fóliasorozat jó hővédelemmel

A SkyFol HP autófólia sorozat a legfejlettebb pigmentekkel gyártott amerikai termék, Virginiából. Hosszú távon is megbízhatóan teljesít, nem kell attól tartania, hogy belilul, vagy leválik akár évek múltán a felületről.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 5,15,20,30,35,50%

Skyfol HP PRO

Erős hővédő fóliasorozat tartós színezéssel,a legjobb ár-érték arányban

Tartós színezés

A SkyFol HP Pro sorozat már az alap poliészter gyártása során megkapja a színezést, nem utólag kerül színezésre. Ez egyrészt nagyon homogén és tartós színezést tesz lehetővé, másrészt költséghatékony, mivel egy gyártási folyamatban megtörténik két művelet. Más gyártók alapanyagként vásárolják a poliésztert, majd külsőleg színezik. A SkyFol HP Pro sorozat gyártója maga gyártja az alap poliésztert is, így szerkezetileg tud színezni.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 5,15,20,35%

Skyfol NT

Pémium minőség, prémium hővédelem,tartós szerkezet, kiváló megjelenés

Egy életre, az USA-ból

Az oldószereknek ellenálló, szén alapú színezés tökéletesen ellenáll az elváltozásnak, így fakulás a SkyFol NT autófólia sorozat esetében biztosan nem lép fel, még csekély mértékben sem. A SkyFol NT autófólia sorozat a legfejlettebb gyártástechnológiával készült amerikai termék, Virginiából.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 5,20,35,50,70,85%

Skyfol NT PRO

Az iparban létező legerősebb hővédő fólia,prémium megjelenéssel

Egy életre, Japánból…

A SkyFol NT PRO autófóliában alkalmazott technológiát ennek a sorozatnak a gyártója a japán Lintec dolgozta ki. Bár sok gyártó alkalmazza ezt a megoldást, az eredetit mégsem sikerült felülmúlni, így a SkyFol továbbra is az eredeti megoldást szállítja. Természetesen az NT PRO autófólia sorozat is tagja a SkyFol Élettartam Garancia programnak.

Garancia: élettartam

Fényáteresztés: 20,30,70,90%